Cara Mendapat Cip Percuma WSOP | Panduan Cip Percuma 2022
Toto

Cara Mendapat Cip Percuma WSOP | Panduan Cip Percuma 2022

Jenama Poker Siri Dunia popular di kalangan semua jenis peminat poker – malah mereka yang tidak mahu bermain untuk wang. PlayWSOP ialah platform permainan percuma WSOP, di mana anda boleh mengambil bahagian dalam permainan Hold’em dan Omaha.

Semasa anda bermula dengan 1 juta cip percuma WSOP, menambah nilai baki anda memerlukan wang. Namun, jika anda rajin, anda boleh memenangi cip melalui bonus harian dan permainan mini. Jadi, baca terus untuk mengetahui cara memenangi cip WSOP percuma.

Kandungan [ tunjukkan ]

Tingkatkan Tahap Kelab Anda
Peringkat Kelab WSOP
Lihat jenis faedah yang anda boleh perolehi apabila anda berjaya mencapai Peringkat Sarjana Besar di PlayWSOP.
Pertama sekali, adalah penting untuk memahami maksud Tahap Kelab, kerana ia mempunyai kesan ketara ke atas bilangan cip WSOP percuma yang anda perolehi daripada pelbagai bonus. Anda bermula di kelab Jacks dan anda boleh meningkatkan pangkat anda dengan memenangi cip dalam kejohanan, permainan tunai dan dari mesin slot (lebih lanjut mengenai perkara ini kemudian).

Cip WSOP Percuma Setiap 3 Jam
Setiap tiga jam, anda akan dapat menuntut cip percuma. Bilangan putaran percuma WSOP yang anda terima akan bergantung pada tahap Kelab anda. https://tropecol.com/ Anda akan meningkatkan tahap Kelab anda hanya dengan bersaing dalam acara WSOP.

Dapatkan $2,000 di Americas Cardroom

Peringkat Kelab Cip Percuma WSOP
Jack 54,000 cip
Ratu 68,000 cip
Raja 96,000 cip
Aces 200,000 cip
Sarjana 500,000 cip
Guru Besar 1 juta cip
Manfaatkan Permainan Bonus Mega
Mengklik pada item 777 dari lobi utama akan membawa anda ke slot Bonus Mega. Ini ialah mesin slot 3-gulungan mini, di mana simbol yang sepadan akan memberikan anda cip WSOP percuma. Anda akan menerima putaran percuma setiap kali, dan kombinasi yang menang boleh memberi anda sehingga 2000x pegangan anda.

Jadi, jika anda bertaruh sekurang-kurangnya 10,000 syiling dan mendapat hadiah https://htourist.net/ dengan bayaran tertinggi, anda akan mendapat hadiah berair sebanyak 200,000!

Slot Bonus Mega WSOP
Slot Bonus Mega di PlayWSOP boleh dimainkan secara percuma setiap hari, dan anda boleh memenangi sehingga 2000x taruhan anda.
Terdapat juga Roda Bonus Mega. Anda mendapat satu putaran sehari untuk peluang memenangi sejumlah besar cip. Bergantung pada tahap kelab anda, akan ada bilangan cip yang berbeza yang ditawarkan – dengan berjuta-juta tersedia jika anda benar-benar bertuah.

Mainkan Daily Blitz
Setiap hari, anda akan dapat bermain Daily Blitz pada platform main percuma WSOP, PlayWSOP. Ini adalah permainan mini yang menyeronokkan di mana anda mempunyai 15 saat untuk pergi ke pusingan jackpot. Dalam setiap pusingan, anda diberikan dua set kad lubang dan papan lima kad. Anda perlu cepat memilih tangan yang lebih baik dan, jika anda betul, anda akan meneruskan ke pusingan seterusnya.

Dapatkan $1,000 di Ignition Poker

Jadikannya sehingga ke penghujung, dan anda akan memenangi beribu-ribu cip WSOP percuma! Jika anda tidak berjaya, anda akan mendapat lebih banyak saat https://totobetsgp.org/ pada hari berikutnya. Tetapi, ingat – jika anda tidak bermain pada hari berikutnya, anda akan kehilangan detik tambahan yang berharga itu.

Cara Lain untuk Bermain Poker Percuma Dalam Talian
Terdapat banyak peluang lain untuk anda menikmati bermain poker dalam talian secara percuma – beberapa daripadanya membolehkan anda memperoleh hadiah wang sebenar. Di kalangan pembaca kami, pilihan yang paling popular ialah bermain dalam freeroll di Americas Cardroom. Setiap hari, terdapat daftar percuma Atas Permintaan yang menawarkan sehingga $10 kepada 10 pemain teratas. Bayaran adalah seperti berikut:

Tempat pertama : $2.50 dijamin
Tempat kedua : $1.35 dijamin
Tempat ke- 3 : $ 1.10 dijamin
Tempat ke- 4 dan ke – 5 : $.95 dijamin
Tempat ke- 6 dan ke – 7 : $.75 dijamin
Tempat ke- 8 hingga ke – 10 : $.55 dijamin
Ia mungkin tidak begitu banyak, tetapi anda sentiasa boleh menaikkan hadiah anda. Setiap hari, pada jadual kejohanan America’s Cardroom, anda akan menemui sekurang-kurangnya 30 acara dengan pembelian masuk yang berharga kurang daripada $2.50. Beberapa kejohanan ini adalah satelit kepada acara yang jauh lebih besar seperti kejohanan Million Dollar Sunday manakala yang lain mempunyai kumpulan hadiah yang cukup besar sehingga $7,500.